Reacties

Live & kicking… mijn nieuwe website — 6 reacties

 1. He zus,

  Ziet er super uit. Idd lekker up-to-date, mooie frisse kleuren en goed leesbare tekst. Complimenten en ga zo door!
  xx Liek

 2. Gelukkig wat leuke reacties! hierdoor zag ik nog een klein foutje.. Mensen gaven geen reactie maar een response! Ook alweer opgelost. Succes met de site!

 3. Lieve zus,
  Toppie, die nieuwe site van je. Professioneel en toch niet te zakelijk; daar hou ik wel van. Succes de komende periode weer met (al) je opdrachten!

  Ar

 4. Deze ziet er prima uit. Die (niet eens zo) oude ook, maar inderdaad moet het tegenwoordig gekoppeld aan de sociale media om het nieuws bij te houden.Precies daarom ben ik al bijna drie jaar van plan mijn website te vernieuwen… Misschien nu eens echt aan gaan pakken!

 5. Hallo Belinda, wat fijn dat je je eigen http://www……nl hebt, is toch hartstikke chique meid. En het ziet er zeer verfrissend, overzichtelijk en bepaald niet stoffig uit. Je kan het zien als de grote schoonmaak: het voorjaar komt eraan en je website is er al klaar voor 🙂 Veel succes ermee.Grtjs Anita

 6. Gefeliciteerd Belinda. Ik vond je vorige site ook mooi, maar begrijp je stap naar ‘live’.
  Mooie kop, je weet gelijk op wat voor site je bent beland, frisse pittige kleur. Heb zelf ook een site waar ik direct wijzigingen in aan kan brengen, dat is inderdaad heel prettig.
  En nu in de startblokken voor al die opdrachten die ongetwijfeld gaan komen!
  Groetjes,
  Cora Westerink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>