Reacties

Van artikelvoorstel tot concrete opdracht. 10 Tips! — 6 reacties

  1. Alles mooi op een rijtje Belinda. Ik volg eigenlijk dezelfde strategie. (alleen geen leesbevestiging) Je bent altijd heel open over je succesjes en teleurstellingen. Dat is prettig, dat maakt sympathiek, beter dan al die borstklopperij die ook langs komt in mijn TL.

  2. Bedankt voor het delen Belinda 🙂 En zo kom ik toevallig op het spoor van Irene, die een boek schreef over een onderwerp dat ook hoog op mijn lijstje staat!

  3. Wat leg je dit duidelijk en overzichtelijk uit Belinda! Uit ervaring weet ik dat jij ook heel prettig interviewt (binnenkort mei/juni te lezen in KEK Mama) en er daarna een goed verhaal van maakt. Ik vond het super zoals je de tijd nam voor mijn verhaal en na al die uren praten er feilloos een rode draad uit haalde. Tijdens het interviewen merkte ik ook wel dat je heel goed wist wát je uit me wilde krijgen en ook al had je zijpaden nodig om de zaken goed duidelijk te maken, je blik was gericht op je onderwerp. Dit alles resulteerde in een artikel waar ik me helemaal in kon vinden.Was ik van te voren nog bang dat het een ‘zielig tranentrekkend verhaal’ zou worden, was ik nu helemaal blij dat je precies had weergegeven wat ik bedoelde!
    Ik volg echt niet al mijn interviewers maar jou zeker wél omdat ik graag meer artikelen van je lees.

    Groeten van Irene Wing Easton die je interviewde over haar leven en het boek ‘MOE is MOE maar voldaan’ (taboes binnen moederschap/stress die moeders zichzelf en elkaar aandoen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>